In samenwerking met Avansa Waas-en-Dender, Cultuurbeleid Beveren
Begeleiding Carine Van Remoortere, Renate Coen, Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken
Maximum aantal deelnemers: 20
Een regelmatig gebruikte manier om te conserveren is door middel van suikers. In deze workshop ontdekken we hoe dat precies in zijn werk gaat. We maken verschillende siropen en confituren op basis van fruit, groenten en kruiden en experimenteren met originele smaakmakers. Meebrengen: 2 à 3 bokalen (ca 2 dl). Er is € 12 aan materiaalonkosten inbegrepen in de deelnameprijs. Inschrijven is noodzakelijk.
Meebrengen: 2 à 3 bokalen (ca 2 dl).
Inschrijven kan op het telnr. 03 775 44 84 van Avansa Waas-en-Dender of via www.avansa-wd.be
In samenwerking met Avansa Waas-en-Dender, Cultuurbeleid Beveren
Begeleiding Carine Van Remoortere, Renate Coen, Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken
Maximum aantal deelnemers: 20