In samenwerking met Avansa Waas-en-Dender, Cultuurbeleid Beveren
Begeleiding Carine Van Remoortere, Renate Coen, Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken
Maximum aantal deelnemers: 20
Je eigen prikdrankjes maken is makkelijker dan je denkt! Door gebruik te maken van eenvoudige fermentatieprocessen komt koolzuurgas vrij. We gebruiken de bacteriën en wilde gisten die bepaalde producten van nature bevatten om ze om te vormen tot verfrissende drankjes. Gemberbier en mede, je maakt ze in een handomdraai. Er is € 10 aan materiaalonkosten inbegrepen in de deelnameprijs. Meebrengen: een aantal bokaaltjes of flesjes om je drankjes mee te nemen naar huis. Inschrijven is noodzakelijk.
Inschrijven kan op het telnr. 03 775 44 84 van Avansa Waas-en-Dender of via www.avansa-wd.be
In samenwerking met Avansa Waas-en-Dender, Cultuurbeleid Beveren
Begeleiding Carine Van Remoortere, Renate Coen, Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken
Maximum aantal deelnemers: 20