45 EUR
40 EUR

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Aanvangsuur 14.00 uur

Beschrijving

De late herfst is het kimjangseizoen in Korea: families en gemeenschappen komen samen om grote hoeveelheden kimchi (gefermenteerde groenten) te maken en eeuwenoude bereidingswijzen met elkaar te delen. Kimchi bevat veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en spijsvertering – geen wonder dat kimchi vandaag ook bij ons razend populair is. Tijdens deze workshop steken we samen de handen uit de mouwen, net als bij een traditionele kimjang! Na de workshop krijg je kimchi mee naar huis.

Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin Huys.

Via catering, workshops, take-out en pop-ups brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Ae Jin is auteur van het boek KIMCHI en PROEF KOREA. Het is bij de workshop mogelijk om een gesigneerd kookboek te kopen (betaling cash of payconiq).

Meebrengen: schort, mes, snijplank en bokaal van 1 liter.

 

Wanneer u een ticket heeft voor de voorstelling van Jaha Koo kan u genieten van 5 euro korting voor de workshop.

https://www.mokja.be